Оставиха за постоянно в ареста 19-годишния мъж от Видин, който преби

...
Оставиха за постоянно в ареста 19-годишния мъж от Видин, който преби
Коментари Харесай

Оставиха в ареста мъжа от Видин, пребил и подстригал бившата си приятелка

Оставиха за непрекъснато в ареста 19-годишния мъж от Видин, който преби и острига косата на някогашната си другарка, държейки я срещу волята ѝ дни наред. При влизане в правосъдната зала младежът резервира безмълвие, съобщи.

Пред съда той е декларирал, че съжалява и показал, че иска по-лека мярка, като не се признал за отговорен. Повдигнати са му две обвинявания за нелегално отнемане от независимост на някогашната му другарка и несъблюдение на заповед за отбрана от домашно принуждение по отношение на нея. Разследването по случая продължава.



„ Обвиняемият е арестуван под стража, защото съдът одобри, че са налице задоволително доказателства,  от които към сегашния миг може да бъде изработен аргументиран извод, че деецът е направил закононарушението, за което му е повдигнато обвиняване ", заяви Емил Младенов, заместник-районен прокурор.

Той акцентира, че  " с оглед метода и характера на осъществяване на действието, и в изпитателен период от друго осъществено тежко закононарушение, има действителна заплаха въпросният да се укрие и да извърши друго закононарушение ”.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР